Pages

Monday, June 21, 2010

thanks for the awards....( L O V E I T)

Okey,kali nie ade 2award perlu ditebus. First award nier dari sis g-rahsis atai yg cute miut tue. Thankz sangat-sangat eyh. bagi kat akak ko nier  award. secara jujur tak layak pon....
apa-apa pun terharu nier !! ^_^ .sampai rase nak lelompat sampai ke bintang....
(perasan kecik la pula...)muaxx tuk kamu...;p
i like it....
inilah award yang saya dapat menjadi follower dorg..
I LIKE IT....

klu nk award 2 klik disini.

AFTER take a award must answer this question.....
jeng...jeng...jeng....jeng....

1.Sebutkan nama blog anda dengan kuat dan jelas
STORY BEHIND MY LIFE>>>>>>
STORY BEHIND MY LIFE...
dgr dgn jelas kan...kalau tak lagi 3kali jumaat la tuer...
ehehehehehhe ;p

2.Sila cari orang yang bernama Haikal Muzamel dan Fredy Ilyas
ehmmmm....dah cari dah...
jawapannyer,no. yang anda dail tiada dah perkhidmatan 
terima kasih...
eheheheheh ;p 
leh kan jawapan camnier,halal la

3.Apakah soalan ketiga
soalan ketiga berbunyi begini....
apakah soalan ketiga? ah apa tunggu lagi,jawap la 

4.Camna nak jawab soalan ni tanpa menjawab soalan ni
senang jer....jawab jer la...ahhhhh tak susah kan...

5.Tagkan menatang ni kepada lima orang yang telah tagkan anda menatang ni sebelum ini
ok....atai,g-rah....yang lagi 3 tu ehmmmmm sapa yang baca la..
ahahahahahh ;p

 

apa2 pon thanks tu my sis fateha n g-rah coz give me this....
I Love U ALL....

P/S: sebenarnya aku suka award ni cantik....nanti bagi lagi yerk..

AwEk cUTe, UcUk_Nor
LoVe u'ALL

No comments:

Recent posts

 

Blogger news

Blogroll

About