Pages

Monday, June 7, 2010

contest p h o t o g e n i c

blog counter
blog counter
kepada semua,aq telah ditagged oleh my sis yg dpat tagged dari my sis also...  dia dgn suka ati dia  m'buat aq terpaksa menyertai contest yg dianjurkan oleh cik yeyen aka izyan izzaty
ini adalah pekara yg amat baru dalam hidup aku iaitu menyertai ptandinagan yg tak tahu apa ganjarannnyer...
pleaz la,lain kali jangan benar kan aku masuk peraduan macam ni takut nanti kowg kalah lak...
ehehehhehehehehe :)

contest ini telah m'buat aq memilih gambar aq yg agak ok nier untk memenanangi contest ni. 
 
SYARAT-SYARAT PERTANDINGAN YANG TELAH DICIPTA OLEH BELIAU ADALAH:-

1.terbuka kepada semua peringkat umur.

2.gmabar anda seorang ! kalo ade org laen,saye REJECT, :p muahahaha !!

3.gambar anda mestilar sePHOTOGENIC yg mugkin,nampakkn 'umph~'nya .. hee :p , xkesah ber"edit ke tidak" yg penting 'umph~'nya saye nak tgk !! hihi :P
4.hanya sekeping gmabar sahaja d benarkn ok ?? kalo pakwe nak join,tunggu next contest yeah .. :)
5.mestilah menjadi follower YEYEN aka IZYAN IZZATY (sudah selesai)
6.sediakn entry khas untuk contest ni dan tag minimum 3org . [org2 yg d tag mesti tau ok ?? kalo x , saye SAMAN ! haha :P]
7.letakkan BANNER CONTEST yg ada d sidebar saya d BLOG anda ok ?? :)
8.tarikh tutp contest ini ialah 30 JUNE 2010 , bile dah tamat contest,saye akn announce kn ape hadiahnyer..jengjengjeng~!! mari akak abg adik ibu bapa join contest saye !! :) hadiahnyer mmg best,kalo saye anjurkn mmg best .. hihihi :p
 
antara syarat-syarat yg diutarakan oleh si yeyen aka izyan izzaty;

1.terbuka kepada semua peringkat umur.

2.gmabar anda seorang ! kalo ade org laen,saye REJECT, :p muahahaha !!

3.gambar anda mestilar sePHOTOGENIC yg mugkin,nampakkn 'umph~'nya .. hee :p , xkesah ber"edit ke tidak" yg penting 'umph~'nya saye nak tgk !! hihi :P
4.hanya sekeping gmabar sahaja d benarkn ok ?? kalo pakwe nak join,tunggu next contest yeah .. :)
5.mestilah menjadi follower YEYEN aka IZYAN IZZATY (sudah selesai)
6.sediakn entry khas untuk contest ni dan tag minimum 3org . [org2 yg d tag mesti tau ok ?? kalo x , saye SAMAN ! haha :P]
7.letakkan BANNER CONTEST yg ada d sidebar saya d BLOG anda ok ?? :)
8.tarikh tutp contest ini ialah 30 JUNE 2010 , bile dah tamat contest,saye akn announce kn ape hadiahnyer..jengjengjeng~!! mari akak abg adik ibu bapa join contest saye !! :) hadiahnyer mmg best,kalo saye anjurkn mmg best .. hihihi :p


antara syarat-syarat yg diutarakan oleh si yeyen aka izyan izzaty;

1.terbuka kepada semua peringkat umur.

2.gmabar anda seorang ! kalo ade org laen,saye REJECT, :p muahahaha !!

3.gambar anda mestilar sePHOTOGENIC yg mugkin,nampakkn 'umph~'nya .. hee :p , xkesah ber"edit ke tidak" yg penting 'umph~'nya saye nak tgk !! hihi :P
4.hanya sekeping gmabar sahaja d benarkn ok ?? kalo pakwe nak join,tunggu next contest yeah .. :)
5.mestilah menjadi follower YEYEN aka IZYAN IZZATY (sudah selesai)
6.sediakn entry khas untuk contest ni dan tag minimum 3org . [org2 yg d tag mesti tau ok ?? kalo x , saye SAMAN ! haha :P]
7.letakkan BANNER CONTEST yg ada d sidebar saya d BLOG anda ok ?? :)
8.tarikh tutp contest ini ialah 30 JUNE 2010 , bile dah tamat contest,saye akn announce kn ape hadiahnyer..jengjengjeng~!! mari akak abg adik ibu bapa join contest saye !! :) hadiahnyer mmg best,kalo saye anjurkn mmg best .. hihihi :p




contoh pic yg diberi oleh yeyen (kelik sini)

ok, tengokKAT bawah LAK ada gambar yg aq pilih untuk MEMENANGI contest ni. 
tengok LER. ;)
 
 


ReAsONs:-gambar nie bagi aku menarik
                         - aku edit dgnberjaya,supaya memberikan aku semangat
                         -tak lupa juga gambaq ni nampak sweet mcm gula-gula
                          - last but not less gambar ni membuat aku nampak tertarik menarik ku mmg de boom


tang ni aku tak berkenan kerana kawan2 aku yang aku nak tagged tak adalah....koz i'm new at blog world....


























No comments:

Recent posts

 

Blogger news

Blogroll

About