Pages

Saturday, November 27, 2010

Kisah aku YANG KE-2

>>>Tetiba lak akU Rasa nak wat CITER nier.....>>>
 Aku tak taw la nepr, tapi lepas aku ada baca satu artikel kat FB tentang emak n dengar lak lagu MY mOTHER... kata2 dia wat aku syahdu jer....ehehehehhe :p
tetiba rasa macam nak hemohemo jer..tetiba ingat mak aku kat kg lak
..lawak jer rasa..aku suka dok sesorg sebenarnya.....
eheheeheh :p
masa aku darjah satu aku kena duk kg koz kakak aku tu duk kg jadi dorg kata nak bagi adil la kan...
aku accpet jer la walaupon sebenarnya not...terima jer la....aku tak suka langsung...tapi accept sampai darjah 3 duk kg sebab last2 tu la telinga aku bernanah sebab cikgu piat selalu....(aku masa kat sek suka tidur dlm kelas tu la psal jadinyer)sampai cikgu panggil aku beauty sleeping...so sweetkan this panggilan.,,

after that aku sekolah agama...mak antar duk asrama dari darjah tiga...... memula rasa macam my parent macam tak sayang jer, tapi esbenarnya mak nak aku hidup berdikari koz aku adik beradik ramai...tak terhandle dier nak jaga..... bila aku dah masuk form 1 ayah bagi pilih nak sek kat mana, aku tetap nak pilih sek agama...walaupon hakikatnyer AKU ni nakal sangat n tak baik pon...pemalas sembahyang n memacam la....
nakal sangat....aku waktu kat sek tu....macam2 aku buat...buli budak...alah buli tak ganas pon...buli memanja jer.tak adalah sampai minta duit atau pukul atau suruh basuh baju...juz buli sakat2 jer....

abiz sek rendah ayah antar duk kg balik... sek agama kat kg dgn adik aku atai...
aku tak suka lagi la...macam2 hal la n then lari dari kg balik kl naik ktm...ayah jar k.liza tapi aku yang pandai naik ktm....selepas tu baru aku di hantar ke sek agama kat sg limau dalam kedah...tapi siap sek aku mmg suka tido dalam kelas but i'm clever girl taw....
lepas mak n ayah cerai aku sek sek agama kat kota kuala muda, kedah lak......situ la hidup aku makin nakal sangat sampai lah kena bung asrama after that tak g sek n berhenti la sek...
ni mulanya kisah aku duk PONDOK P,.TEH
(iLOVE THAT PLACE)....RINDu sangat zaman kat ppondok...sesangat taw...
rasa nak di ulang lagi....smpai sini....esok atau lusa aku dah start nak update blog aku hari2....
 love u all///
muaahhkz :P

awekz cute
ucuk_nor85

Friday, October 22, 2010

TENTANG AKU.+ORG YG AKU SAYANG........(bab pertama)

AK TAK TAK TAW NAPER KALI NI AK NAK TULIS ABOUT THIS......maybe banyak yg belaku kebelangkan nier... ia membuatkan aku teringat zaman ak dahulu dan kenangan2 yang telah mendewasakan aku....

aku dilahirkan oleh pada tahun 29.12.1985 lagi sebulan lebih genap la umur aku yang ke 25...muda lagi.....thanks mom(m.cik johara rasol) koz u i am here....(love u so much)...terima kasih tak terhingga kerana sanggup melahirkan aku.....akak sayang sangat kat emak....walau apa jadi akak akan cuba bahagiakan hidup mak....

NORZAIMIRA BINTI AMIL ADALAH NAMA YANG DIBERI OLEH AYAH....
TAK TAW AKU APA MAKSUDNYA....JANJI ADA NAMAKAN ACCEPT JER LA...
PANGGILAN MANJA IALAH miera,zaimira,amirah.....tapi anak buah kita nanti kena panggil kita...aunty ngah @ mama ngah....baru meletop....eheheheheh ".
Aku mempunyai KAKAK BERLAINAN EMAK TTP SAMA AYAH JADI ADIK BERADIK BETOL LA KAN....walaupon kita berlainan emak..i know she never love me like me love her....maybe becoz she jealous me.....nmungkin juga dia rasa tertekan dgn keadaan hidup dia....aku mudah kesian dkt dia walau apa pon yg dia lakukan terhadap aku dari kecik hingga sekarang...aku tak reti berdendam dgn dia sikit pon.....kadang2 aku frust dgn diri aku yang org lain anggap ganaz tapi hakikatnyer sebaliknyer....DON'T JUDGE PEOPLE FROM THE COVER....betol ke tak pepatah aku ni pon aku tak tahu la......WAlau apa jadi aku tetap hormat dia kerana dia kakak aku.....


MAK +AYAH AKU NI BANYAK ANAK.....JAdi ramai la adik beradik aku....selepas aku lahir la adik aku yang bernama MOHD NORAZMAN(aman),NORFATEHA AMIL(teyha atai),NORHIJRAH AMIL(jirah)  , NORHIDAYAH AMIL(dayah), NORSYUHADAH AMIL,MUHAMMAD MUSTHAKEEM(mus@akeem).........ni kiranyer mak sama + ayah pon sama......
bila mak dan ayah aku bercerai kami berpecah kepada 2......setengah duk dgn ma dan setengah lagi duk dengan ayah bagi adil la kot.....jadi kitorg jarang jumpa tapi dalam hati rindu dan teringat2 sangat kat adik2 aku yang duk dgn ayah...mcam tu gak la dorg kot....sebab aku taw adik aku mesti macam aku berjiwa penyayang dan sentiasa penting kan keluarga................i love them so much.....tak terkira kasih sayang aku nier...walaupon aku selalu memarah,garang,mulut jahat...aku tak reti la sebab kehidupan aku dari kecil sentiasa dgn kawan...bila cuti sekolah jer dgn korg,tu pon aku selalu g duk uma mak cik......jadi aku tak reti nak memanja kan korang..DAN TAK LUPA JUGA MAK SELALU PESAN KAT AKU....MACAM MANA KO DGN KAWAN MACAM TU LA DGN ADIK BERADIK...maksud mak aku dulu kira kalo aku ni boleh baik dgn kekawan mcm tu la dgn family tapi mesti lebih kan family dr keluarga...AKU sentiada macam ni dgn kawan pon mcm ni...dgn korg pon mcmnier...AKU mmg DIRI aku..aku sentiasa ingin kan korg dapat yg terbaik dalam hidup korang....bila dah senang jangan lupa mak dan ayah.....kerana dorg la kita sampai tahap ni...kalo bukan mak melahirkan,mengandung,menjaga dgn penuh prihatin kandungannya...tak mungkin kita seperti sekarang..mak the best kerana melahirkan kitorg 7beradik tanpa jemu dan letih....dah la banyak perangainyer..dan kalo bukan ayah x kan ada kita dlm perut mak kan.....dan kalo bukan kerana dia ego,garang,masam jer muka tu membuatkan kita takut untuk mrmbuat pekara yg tak baik....dan kerana dia sentiasa pentingkan kerje...kerja...kerja...hingga sekarang...kita tak mungkin boleh sebesar nier.....kiranya kerana mereka la kita membesar sampai sekarang....thanks juga ayah kerana memberi kitorg peluang belajar lebih jauh..

opsss terlupa gak aku ada seorg lagi adik berlainan emak juga...kira emak terbaru la...kitorg panggil dia UMIE....tetiba jer rasa nak nyanyi lagu umie........eheheheheheh ", adik bangsu aku ni seoprang perempoan bernama SITI AISYAH AMIL(ecah).....aku tak berapa rapat tapi aku sayang dia..adik walaupon kita tak rapat k,mira harap sangat adik berjaya macam kakak yang lain.....dia mmg lain pada kitorg mungkin disebabkan dia anak manja dan anak tunggal umie....aku juga berterima kasih kepada UMIE kerana menjaga adik aku selepas ppisahan emak n ayah.....walaupon umie kuat membebel dan sebagainyer....

aku memang suka hidup buat hal aku jer.duk uma ,lepak kat uma...layan internet,lagu n movie....kalo mood aku ok aku suka la nak enjoy sana enjoy sini...tapi aku lagi suka kuar dgn family,sedara mara n mak cik2 aku jer....aku ada sifat kedekut mungkin sebab kehidupan yang susah mengajar akukan..lebih cekal n tak suka bergantung hidup pada org lain....paling penting aku tak suka menyusahkan org lain....aku mudah kesian kat org...terutama dkt family akulah...

SEDARA MARA yang rapat dengan aku ramai sangat tak terkata.......LOVE LA KAT KORANG...tak kira yang sepupu lelaki @ perempuan....semua gila2.......ahahahahah kitorg ada penubuhan group kitorg sendiri...GROUP JEBON PUAKA...suma cucu cicit arwah haji pawang salleh wajib join..... kitorg SAYANG sangat kat arwah atuk kitorg......tersangat2.....,dia seorg atuk yg terbaik n penyayang...aku ingat lagi waktu zaman kanak2 akuu,kalo kitorg balik kg atuk akan belikan gula2 dalam bekas yang ada gula halus tu, ada banyak gula2 dlm bekas tu(gula-gula gulkosa kot)sorg satu bekas taw.....tak yah share2 tapi bila ada yang balik kena la bagi sikit...cibuk tol dorg tu.....kalo arwah atuk masih hidup tak mungkin keluarga aku akan begini tapi mesti ada kebaikan dlm musibah yang kita hadapikan..

MAK2 SEDARA....aku lebih rapat dgn mak2 sebelah emak aku...dari aku kecik sampai sekarang la....dari  mak n ayah bersama lagi....adik beradik aku kan ramai jadi dorg leh la pinjam kitorg sesuka ati...jadi meringankan beban mak aku sikit...sebab kitorg kalo dah rerami tu ada jer la....biasa lah bebudak....sampai sekarang aku still rapat dgn dorg...sampai dah masak dah dgn perangai memasing..dah macam kawan jer..LOVE KORG JUGA......

SEKARANG AKU DAH TAMBAH SORG YANG AKU SAYANG.
 MY HUBBY...MOHD RIDZUAN BIN KADIR(eone_my hubby)....Dia lah tunang aku...baru jer tunang pada raya ke3 tahun 2010 bersamaan 19/09/2010.....hopefully jodoh aku hingga akhir hayat,,,,,,ammeeennnn

ok lah aku dah penat menghupdate dairy-cyber aku ni dah.....dan aku dah ngantuk sesangt...
esok aku akan sambung bab yg ke2....jengjengjeng....nak citer apa yerk....banyak lagi yang aku nak citer....seronok gak menghupdate dairy-cyber ni....mcm menulis dairy(ak mmg suka tulis dairy)...
 BYE....BYE..SEMOGA INDAH DIHARI YANG AKAN DATANG...

p/s:kepada yang rajin menulis dairy jangan menyepah2kan dairi anda itu kerana nanti bapa @ mak anda akan terbaca....kantoi.....ahahahahah ",





AwEk cUTe, UcUk_Nor
LoVe u'ALL

Saturday, July 10, 2010

Greatest Award BloG

Greatest Award Blog

from ATAI aka fateha amil

1. Anda mesti beri pujian padaa pemberi award ni^
atai, ko lah adik aq yang paling cute...cute la sangat...(ahahahhahah)

2. Sila beri award kpd 10 blogger yg laen..
~g-rah~
~farah~
~saif~
~akeem~
~atai~
~kabakoga~
~sarababy~
~ontah la~
~x dapat nkcari lagi~


3. Anda mesti memberitahu kpd 10 blogger ni
okey done!!!

4. Bagaimana anda boleh digelar blog yg best n great
sebab say best la...confirm nyer (ahahahah)

p/s:ambik jangan tak ambik....kalau tak nak ambik pon kena ambik yerk

AwEk cUTe, UcUk_Nor

LoVe u'ALL

A W A W D D A R I ATAI aka FATEHA AMIL

Entri aq kali ni aq wat koz aq sayang adik aq ni..
di selalu bagi aqaward suipaya aq rajin sangat2 update blog aq..
kalu korg tak caye kowg g lalu n jadleh la jfollow blog dia
klik disini (blog adik aq yg baik sgt ati mberi aq award lagi...)
ehheheheh gerek seh....

ni dia award yang dia beri...
boleh la....
title award ni ialah

friendly blogger award

soalan2 nye adalah seperti berikut....

1- Suka melukis tak?
boleh la....kadang2 leh la(tapi jarang la nak melukis nier)sebabnyer lukis tak pandai la....

2. bosan-bosan suka wat per?
on9,mengadap komputer n tengok tibi tapi paling suka tido la...
ahahahhahaha ;p

3.kenapa siput babi berjalan lambat?
memang dia jalan lambat tak yah la tanya..apa punya soalan la...

4.kuit tak org yang bagi award nier??
jawapanya semestinyer la coz kakak dia kan lagi kiut..
ahahhahahah aku kan kakak jadi jangan mara:p

5. 5org yang menerima award dan tag seterusnya....
farah
g-rah
saif
musth
sarababy
berakhir sudah entri kali ini...uhuhuhhhh
hope u all suka la yerk membaca aku nyer blog nier...

p/s:SUKA AQ BAGI LA LAGI AWARD KAT AKU YERK..
 
 
AwEk cUTe, UcUk_Nor
LoVe u'ALL
 


Wednesday, June 30, 2010

t a g g e d jirah....(baca jgn tak baca)

aq ada dapat tagged nier...
semua kena baca ia..jangan tak baca..
baca campai habis
sebab awak-awak semua yg akan ditag.
ia, tak tipu der.
adeq aq g-rah yg tag aq.
suka yer g-rah aq dah jawab tagged ko nier..
x caya ker???
x caya g la jenguk dia pnya belog.
apa2 pon bc aq nyer entri dulu yer...


Soalan nya...

10 fakta tentang saya
  1. suka tido
  2. suka online
  3. suka download
  4. penyayang
  5. setia
  6. kuat bebel
  7. pemarah
  8. kelakar
  9. pandai
  10. perasan
 
10 perkara menakutkan saya
  1. Dia(allah)
  2. mati
  3. kena marah
  4. org tgh marah
  5. tak jadi kawen dgn hubby tersayang
  6. org mabuk
  7. org giler
  8. kena rompak(kira2 tmpt ada jenayah la)
  9. kawasan bayak serangan yg mengelikan like lipas,tikus,whatever)
  10. hantu la,kan setan

10 perkataan yang selalu saya sebut 
  1. der
  2. sengal
  3. aduhai
  4. keje
  5. omg
  6. orait
  7. whatever
  8. bodoh la.
  9. giler la
  10. bangang tol
10 perkara yang amat bernilai
  1. diri sendiri
  2. keluarga tersayang(termasuk suma sedara la)
  3. my hubby
  4. sehabat2 karib n seangkatan dgn nyer
  5. broadband
  6. kereta wira tercyunk
  7. handpone buruk ko
  8. duit simpanan ku
  9. kojo yg bakal aq dapat
  10. semua barang yang aq beli @di beri kan oleh org kepada ku (t'utama my hubby yg bagi)
10“pertama kali” dalam hidup saya

  1. pertama kalinyer raya tak bsama family masa form 3(sedih giler)
  2. bayar duit sek guna duit belanja yg disimpan sendiri
  3. bercinta pada pandangan pertama with is....(so sweet)
  4. n pertama kali gak la putus cinta dgn dia leh kurus n kekecewaan sgt(eheheheh)
  5. pertama kali gak la aku melayan tagged dgn semangatnyer ni ahhh
  6. pertama kali gak dia ajak aq kawen aritu balik dr kg dia(my hubby love u)
  7. pertama kali aq dok asrama waktu darjah 3
  8. pertama kali aq dapat laptop ms belajar kat iic(ayah yg bagi)
  9. pertama kali aq beli handpone sendiri jenama nokia 3310 jer
  10. pertama kali aq dok pondok aq rasa tak best sgt tapi sebenarnya best giler(banyak memory kat situ yg mendewasakan aq)
7 orang bertuah (JAWAB TAG NI BALIK!)

sapa yang baca jawab la balik tagged ni n jangan lupa jd my follower k


p/s: berjaya juga akhirnyer...puas ati yer... smilez

AwEk cUTe, UcUk_Nor
LoVe u'ALL

Saturday, June 26, 2010

( I F O L L O W Y O U)award + tagged= 1

THANK LA kpd ADIK ATAI sbb pass award nier 
kat akak ko yg tak prnh tagged ko balik....
eheheheheh muahmuahmuah;p
anyway I LOVE U LA....


okey la award ni bekenaan dgn

 BLOG AWARD WINNER , INTERESTING BLOG AWARD !

musykil gak aku mula2..
intresting ke blog aku ni...
ehehehhehe
tapi caya la intresting dia nak taw pasal aku ehehhehe ;p

tak caya dia bagi aras ni kat saya leh tinju dia nyer page in thislink(klik ler)

ok tanpa membuang masa award yg di nanti2 adalah
jeng
jeng
jeng
(terlebih sudah,wakakaka)

ini dia award nyer.....

lepas copy award kena jawab soalan..pelik2
sptutnyer sblm dapat la kena jawabka..apa2 la yg penting dapat awardkan...
ehehehhehe (keeping smilez)

1. Thank and link the person that tagged you:
thanks to sis atai yg ATAI SELALU...wkakak :)
syg ko selalu..damn
.muah muah !


2. Tag 15 bloggers you've recently discovered and think fantastic:
sis atai
and also all my follower
ahahahha ngelat...
 


3. Contact that blogs and let them know they've been tagged
okey, tu suma bukan masalah...


4. State 7 things bout yourself : 
-simple
-independent
-setia
-penyayang
-ske surf internet(x leh hidup tanpa broadband)
-syg family
-comell itu semestinyer :))
_________________________________________________
tagged ini gak dari sis atai yg m'rajin mjenguk ke blog org lain dan mberi
kpa aq lak....
malaz tapi suka...ahahahaha 
harap suka la dgn jawapan tak seberapa saya nier

1. Terangkan personaliti anda melalui 3 perkataan.

comel
penyayang
cute


2.Sekarang ni tengah belajar atau kerja? Belajar apa atau kerja apa??
di ketogori mana yer...penganggur berjaya yg tgh cari keje...

3.Apakah yang anda lakukan setelah bangun dari tidur??
termenung kan nasib..malang tol tahun nier...

4.Antara KFC dan McD, yang mana satu pilihan kalbu??
dua dua ! HAHA !
ehmmm tapi prefer mkn kat uma..halal dan bersih
eheheheheh ;p

5.Makan, tidor atau main?
main per yerk....ehm kalau main internet tu semsti nyer first la
baru tido,after that baru mkn...
sbb nak diet,nk kurus(lawan atai)
ahahahahha mampu ke aku...
wakakakaka ;p 

6.Adakah Handphone penting bagi anda?
yup,mesti la penting...
kalau tak mcm mana my hubby nak kol
n nak dpt panggilan penting utk keje.....ehehehhe ;p

7.Suka lelaki/perempuan yang bagaimana?
yank jujur, tak menipu also baik
bkn juz nak guna kan aq bila berkawan..
yg pnting sentiasa ada diwaktu susah atau senang


8.Andaikan esok berlakunya banjir yang sangat dasyat dan anda berpeluang menyelamatkan 3 orang, siapakah mereka yang anda akan selamatkan??
tak nak selamat kan sesapa la
tak leh selamat kan sume....
baiq aq terjun mati sesama...
ahahahahhaha ;p


9.Apakah barangan yang selalu anda bawa bersama ketika keluar dari rumah??
of coure diri sendiri
wallet
kalau jauh kereta
handfone
ehehehhehee ;p


10Siapakah lelaki/perempuan idaman anda??
idaman bakal suami kot....ahahahah ;p

11.Siapakah yang anda TAG dan apakah yang anda fikirkan tentang beliau?
tak ada sesiapa pon.....suma yg nk tagged ada yg dah wat

12.Kenapa anda jawab soalan tag?? 
suka la.....

13.Pilih rakan-rakan yang anda ingin Tag :
disebabkan sy malas nk copy link .
sapa2 yg bc sile la ambil tagged nier...
:))

*thanks sis atai....:p
p/s: benda alah ni wat kan aku excited je nak update blog...
AwEk cUTe, UcUk_Nor
LoVe u'ALL


Monday, June 21, 2010

thanks for the awards....( L O V E I T)

Okey,kali nie ade 2award perlu ditebus. First award nier dari sis g-rahsis atai yg cute miut tue. Thankz sangat-sangat eyh. bagi kat akak ko nier  award. secara jujur tak layak pon....
apa-apa pun terharu nier !! ^_^ .sampai rase nak lelompat sampai ke bintang....
(perasan kecik la pula...)muaxx tuk kamu...;p
i like it....
inilah award yang saya dapat menjadi follower dorg..
I LIKE IT....

klu nk award 2 klik disini.

AFTER take a award must answer this question.....
jeng...jeng...jeng....jeng....

1.Sebutkan nama blog anda dengan kuat dan jelas
STORY BEHIND MY LIFE>>>>>>
STORY BEHIND MY LIFE...
dgr dgn jelas kan...kalau tak lagi 3kali jumaat la tuer...
ehehehehehhe ;p

2.Sila cari orang yang bernama Haikal Muzamel dan Fredy Ilyas
ehmmmm....dah cari dah...
jawapannyer,no. yang anda dail tiada dah perkhidmatan 
terima kasih...
eheheheheh ;p 
leh kan jawapan camnier,halal la

3.Apakah soalan ketiga
soalan ketiga berbunyi begini....
apakah soalan ketiga? ah apa tunggu lagi,jawap la 

4.Camna nak jawab soalan ni tanpa menjawab soalan ni
senang jer....jawab jer la...ahhhhh tak susah kan...

5.Tagkan menatang ni kepada lima orang yang telah tagkan anda menatang ni sebelum ini
ok....atai,g-rah....yang lagi 3 tu ehmmmmm sapa yang baca la..
ahahahahahh ;p

 

apa2 pon thanks tu my sis fateha n g-rah coz give me this....
I Love U ALL....

P/S: sebenarnya aku suka award ni cantik....nanti bagi lagi yerk..

AwEk cUTe, UcUk_Nor
LoVe u'ALL

Sunday, June 20, 2010

hari bapa(ayah la.....)

 AYAH WITH CUCU KESAYANGAN (ARIYANA)
 
entri kali ni aq masuk kan dlm blog aku ni sempana FATHER'S DAY....
tapi bagi kitorg adik beradik kita panggil HARI AYAH sebab kitorg hanya ada ayah jer....
eheheheheh keeping smilez

S E M P E N A  H A R I   B A P A  
aq harap sangaat dapat celebrate dgn ayah aq iaitu pak amil salleh...
TAPI impian hanya boleh dicipta tapi TAK muingkin terjadi....
but it's ok....I STILL LOVE U AYAH...LOVE SANGAT2..
kat sini aq nak cite bebanyak pasal ayah yg paling aq syg...
ayah aq ni seorang yg ego nye tinggi,garang taw,
dia lawak tapi bagi kitorg menyakitkan ati jer...(tak paham naper dia gelak)
confuse taw dibuatnyer,,,,AYAH ttp cool..
kitorg tak pernah taw masalh dia,
sebab dia tak nak kitorg pikir tu suma...

dia selalu memara,kalau umie bising
tapi tu cuma kerana diletih dgr umie mbebel
(mmg letih dgr umie mmbbel,tahi telinga leh cair)
tapi aq taw dalah hati dia sayang sangat kat kitorg adik beradik,tak dinafikn...
Dia nak kitorg berjaya dunia akhirat walaupun dia tak bagitaw cara dia itulah menunjukan..

waktu kecil aq rasa beruntung sentiasa disamping ayah....
dia akn hantar dan ambil aq dari sek....
tapi lepas mak dgn ayah divorce....
aq dah jauh dgn ayah......
aq pilih hidup dgn mak bukan bererti aq tak sayang dia tapi....
ini suma untuk mjaga emak,aq taw ayah taw mn yg baik..
aq tak nak mak aq terbiar....
aq tak mara dengan suma yg berlaku tapi terkilan jer..
klu tak we still bsama sekeluarga...
Apa pon yang ayah buat msti ada sebab kan....

dah besar ni leh jer jumpa ayah selalu,
sayang pipi ayah,berborak cerita2 dgn ayah 
tapi itu suma mustahil kerana kami malu.....
sebab kami tak pernah buat itu suma bersama dgn ayah...

satu kata2 ayah slalu aq pegang: 
ayah tak nak korg adik beradik bergaduh sesama sendiri..
apa pun msti bersama...macam ayah adik beradik...
(jadi kitorg adik beradik sentiasa saling menyayangi satu sama lain...)

AYAH AKAK SAYANG AYAH SANGAT2..
akak harap ayah akan sihat ,bahagia selalu......
AYAH SENTIASA HERO AKAK....

p/s:- hope ayah tahu tuer suma satu hari nanti...
AwEk cUTe, UcUk_Nor
LoVe u'ALL

Thursday, June 17, 2010

First A W A R D????

PAtUtnYer AQ daH Wat ENtrI niER mInggU LePas DI sbbkAN mAlaz t'TanGuH Lah
smPai Ke Hari nier...(computer ni lembab sangat m'buatkan aku malaz sangat)...
hAngIn tOL la Aq dgn Kelmbapan komputer nier....
uhuhhhh makin ari makin suka aku mlayan blog nier....
CUMA DOAKAN SAYA AKAN DAPAT KEJE YG BAGUS
JADI DAPAT SAYA KUMPUL DUIT UNTUK BELI LAPTOP BARU..
(dgn itu saya akan lebih rajin m'updatekan blog saya ini)
ehheheheheh tak malukan,buat aper nak malu u're my fren kan....
x m'buangkan masa  aq nk tunjukan award yg aq dapat dari 
adiq aq g-rah YG mmg sentiasa menantikan 
pengupdatedan blog aq nier...

kita sambung dgn award yang aq menangi....terperasan la pula
ehehehehheeh ;p

awardnyer adalah
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

C r E a T i v E  blogger  A W A R D

 

untuk COPY award ni sila kelik sini...

:: PENGERTIAN BERKENAAN AWARD INI ::

PENCIL yang besar
Menunjukkan kesenian yang begitu peka terhadap blog anda 
dan
mencerminkan sesuatu nilai penghasilan.

FILEM bergerak tanpa henti
Menunjukkan AWARD ini di FOWARD 
kepada bloggerist yang betul-betul layak menerima.

LOGO bulat berkelip-kelip
jika di perhatikan betul-betul
ia adalah manusia yang berkepalakan monitor komputer
ini membawa maksud anda adalah seorang yang begitu bijak 
menguasai dunia alam maya ke globalisasi.

DENGAN INI SELESAI SUDAH ENTRI KALI INI...
AQ ARAP SANGAT KORG PUAS ATI LAH YERK DGN ENTRI AQ KALI NIER....
THANKS TO ALL YG FOLLOW ME..
UPS TERLEBIH SUDAH, 
SAMPAI TERLUPA NAK give tagged tu other persom sebenarnya bukan lupa tapi x ada mmber,yg lain dah wat kan..
JADI DI SINI aq nk BERI award nier KEPADA 
SEMUA MEMBER YANG FOLLOW n Baca ENTRI NIER......
cyunk u all......

-THE END-
p/s:- hope dream come true...
AwEk cUTe, UcUk_Nor
LoVe u'ALL
 

Recent posts

 

Blogger news

Blogroll

About