Pages

Saturday, June 26, 2010

( I F O L L O W Y O U)award + tagged= 1

THANK LA kpd ADIK ATAI sbb pass award nier 
kat akak ko yg tak prnh tagged ko balik....
eheheheheh muahmuahmuah;p
anyway I LOVE U LA....


okey la award ni bekenaan dgn

 BLOG AWARD WINNER , INTERESTING BLOG AWARD !

musykil gak aku mula2..
intresting ke blog aku ni...
ehehehhehe
tapi caya la intresting dia nak taw pasal aku ehehhehe ;p

tak caya dia bagi aras ni kat saya leh tinju dia nyer page in thislink(klik ler)

ok tanpa membuang masa award yg di nanti2 adalah
jeng
jeng
jeng
(terlebih sudah,wakakaka)

ini dia award nyer.....

lepas copy award kena jawab soalan..pelik2
sptutnyer sblm dapat la kena jawabka..apa2 la yg penting dapat awardkan...
ehehehhehe (keeping smilez)

1. Thank and link the person that tagged you:
thanks to sis atai yg ATAI SELALU...wkakak :)
syg ko selalu..damn
.muah muah !


2. Tag 15 bloggers you've recently discovered and think fantastic:
sis atai
and also all my follower
ahahahha ngelat...
 


3. Contact that blogs and let them know they've been tagged
okey, tu suma bukan masalah...


4. State 7 things bout yourself : 
-simple
-independent
-setia
-penyayang
-ske surf internet(x leh hidup tanpa broadband)
-syg family
-comell itu semestinyer :))
_________________________________________________
tagged ini gak dari sis atai yg m'rajin mjenguk ke blog org lain dan mberi
kpa aq lak....
malaz tapi suka...ahahahaha 
harap suka la dgn jawapan tak seberapa saya nier

1. Terangkan personaliti anda melalui 3 perkataan.

comel
penyayang
cute


2.Sekarang ni tengah belajar atau kerja? Belajar apa atau kerja apa??
di ketogori mana yer...penganggur berjaya yg tgh cari keje...

3.Apakah yang anda lakukan setelah bangun dari tidur??
termenung kan nasib..malang tol tahun nier...

4.Antara KFC dan McD, yang mana satu pilihan kalbu??
dua dua ! HAHA !
ehmmm tapi prefer mkn kat uma..halal dan bersih
eheheheheh ;p

5.Makan, tidor atau main?
main per yerk....ehm kalau main internet tu semsti nyer first la
baru tido,after that baru mkn...
sbb nak diet,nk kurus(lawan atai)
ahahahahha mampu ke aku...
wakakakaka ;p 

6.Adakah Handphone penting bagi anda?
yup,mesti la penting...
kalau tak mcm mana my hubby nak kol
n nak dpt panggilan penting utk keje.....ehehehhe ;p

7.Suka lelaki/perempuan yang bagaimana?
yank jujur, tak menipu also baik
bkn juz nak guna kan aq bila berkawan..
yg pnting sentiasa ada diwaktu susah atau senang


8.Andaikan esok berlakunya banjir yang sangat dasyat dan anda berpeluang menyelamatkan 3 orang, siapakah mereka yang anda akan selamatkan??
tak nak selamat kan sesapa la
tak leh selamat kan sume....
baiq aq terjun mati sesama...
ahahahahhaha ;p


9.Apakah barangan yang selalu anda bawa bersama ketika keluar dari rumah??
of coure diri sendiri
wallet
kalau jauh kereta
handfone
ehehehhehee ;p


10Siapakah lelaki/perempuan idaman anda??
idaman bakal suami kot....ahahahah ;p

11.Siapakah yang anda TAG dan apakah yang anda fikirkan tentang beliau?
tak ada sesiapa pon.....suma yg nk tagged ada yg dah wat

12.Kenapa anda jawab soalan tag?? 
suka la.....

13.Pilih rakan-rakan yang anda ingin Tag :
disebabkan sy malas nk copy link .
sapa2 yg bc sile la ambil tagged nier...
:))

*thanks sis atai....:p
p/s: benda alah ni wat kan aku excited je nak update blog...
AwEk cUTe, UcUk_Nor
LoVe u'ALL


2 comments:

Teyha is daddy's girl said...

poyo...
coml la sgt.. >___<

ucuk nor said...

comel la...aku kan kakak ko...
kalau aku tak comel,ko pon tak la...
aku comel ko pon comel la..
ahahahah

Recent posts

 

Blogger news

Blogroll

About