Pages

Wednesday, June 30, 2010

t a g g e d jirah....(baca jgn tak baca)

aq ada dapat tagged nier...
semua kena baca ia..jangan tak baca..
baca campai habis
sebab awak-awak semua yg akan ditag.
ia, tak tipu der.
adeq aq g-rah yg tag aq.
suka yer g-rah aq dah jawab tagged ko nier..
x caya ker???
x caya g la jenguk dia pnya belog.
apa2 pon bc aq nyer entri dulu yer...


Soalan nya...

10 fakta tentang saya
  1. suka tido
  2. suka online
  3. suka download
  4. penyayang
  5. setia
  6. kuat bebel
  7. pemarah
  8. kelakar
  9. pandai
  10. perasan
 
10 perkara menakutkan saya
  1. Dia(allah)
  2. mati
  3. kena marah
  4. org tgh marah
  5. tak jadi kawen dgn hubby tersayang
  6. org mabuk
  7. org giler
  8. kena rompak(kira2 tmpt ada jenayah la)
  9. kawasan bayak serangan yg mengelikan like lipas,tikus,whatever)
  10. hantu la,kan setan

10 perkataan yang selalu saya sebut 
  1. der
  2. sengal
  3. aduhai
  4. keje
  5. omg
  6. orait
  7. whatever
  8. bodoh la.
  9. giler la
  10. bangang tol
10 perkara yang amat bernilai
  1. diri sendiri
  2. keluarga tersayang(termasuk suma sedara la)
  3. my hubby
  4. sehabat2 karib n seangkatan dgn nyer
  5. broadband
  6. kereta wira tercyunk
  7. handpone buruk ko
  8. duit simpanan ku
  9. kojo yg bakal aq dapat
  10. semua barang yang aq beli @di beri kan oleh org kepada ku (t'utama my hubby yg bagi)
10“pertama kali” dalam hidup saya

  1. pertama kalinyer raya tak bsama family masa form 3(sedih giler)
  2. bayar duit sek guna duit belanja yg disimpan sendiri
  3. bercinta pada pandangan pertama with is....(so sweet)
  4. n pertama kali gak la putus cinta dgn dia leh kurus n kekecewaan sgt(eheheheh)
  5. pertama kali gak la aku melayan tagged dgn semangatnyer ni ahhh
  6. pertama kali gak dia ajak aq kawen aritu balik dr kg dia(my hubby love u)
  7. pertama kali aq dok asrama waktu darjah 3
  8. pertama kali aq dapat laptop ms belajar kat iic(ayah yg bagi)
  9. pertama kali aq beli handpone sendiri jenama nokia 3310 jer
  10. pertama kali aq dok pondok aq rasa tak best sgt tapi sebenarnya best giler(banyak memory kat situ yg mendewasakan aq)
7 orang bertuah (JAWAB TAG NI BALIK!)

sapa yang baca jawab la balik tagged ni n jangan lupa jd my follower k


p/s: berjaya juga akhirnyer...puas ati yer... smilez

AwEk cUTe, UcUk_Nor
LoVe u'ALL

No comments:

Recent posts

 

Blogger news

Blogroll

About