Pages

Saturday, July 10, 2010

Greatest Award BloG

Greatest Award Blog

from ATAI aka fateha amil

1. Anda mesti beri pujian padaa pemberi award ni^
atai, ko lah adik aq yang paling cute...cute la sangat...(ahahahhahah)

2. Sila beri award kpd 10 blogger yg laen..
~g-rah~
~farah~
~saif~
~akeem~
~atai~
~kabakoga~
~sarababy~
~ontah la~
~x dapat nkcari lagi~


3. Anda mesti memberitahu kpd 10 blogger ni
okey done!!!

4. Bagaimana anda boleh digelar blog yg best n great
sebab say best la...confirm nyer (ahahahah)

p/s:ambik jangan tak ambik....kalau tak nak ambik pon kena ambik yerk

AwEk cUTe, UcUk_Nor

LoVe u'ALL

A W A W D D A R I ATAI aka FATEHA AMIL

Entri aq kali ni aq wat koz aq sayang adik aq ni..
di selalu bagi aqaward suipaya aq rajin sangat2 update blog aq..
kalu korg tak caye kowg g lalu n jadleh la jfollow blog dia
klik disini (blog adik aq yg baik sgt ati mberi aq award lagi...)
ehheheheh gerek seh....

ni dia award yang dia beri...
boleh la....
title award ni ialah

friendly blogger award

soalan2 nye adalah seperti berikut....

1- Suka melukis tak?
boleh la....kadang2 leh la(tapi jarang la nak melukis nier)sebabnyer lukis tak pandai la....

2. bosan-bosan suka wat per?
on9,mengadap komputer n tengok tibi tapi paling suka tido la...
ahahahhahaha ;p

3.kenapa siput babi berjalan lambat?
memang dia jalan lambat tak yah la tanya..apa punya soalan la...

4.kuit tak org yang bagi award nier??
jawapanya semestinyer la coz kakak dia kan lagi kiut..
ahahhahahah aku kan kakak jadi jangan mara:p

5. 5org yang menerima award dan tag seterusnya....
farah
g-rah
saif
musth
sarababy
berakhir sudah entri kali ini...uhuhuhhhh
hope u all suka la yerk membaca aku nyer blog nier...

p/s:SUKA AQ BAGI LA LAGI AWARD KAT AKU YERK..
 
 
AwEk cUTe, UcUk_Nor
LoVe u'ALL
 


Recent posts

 

Blogger news

Blogroll

About