Pages

Friday, June 11, 2010

23( D U A P U L U H T I G A)is all about me....

meStI adA Yng mEnaNtIKan Aq nyER enTri niEr...
IaLah wahai CiK teYhA yg tlh m'taged saya yg amat malazs nak update blog nier....
kepada CiK gRah yg Ari-ArI M'yUrUh AKU update blog Aq nier s'sudilah yer M'Baca ENTRI Aq kali nier..

aq bkn MaLAZ nk update tp X ada mood la Nak UPdate gUna KOMPUter Ma yG agak LEM nier..
ALwaYS stUCK...ADuhAI Ni pon aq dah KenA tAIP bKali2...
MY LAPTOP is gone.....dah JaHanaM La....u' all nyer adiq kesygn la m'JahAnAMKn nyer 
wahai aTAI N grAH BELiKan LA kakak KsYgN KOwg Ni nOtE BoOK bARU...
EHEHEHEHHEEH:P
Dah SebU Lan aKu TAK lEH main gAme Kat FB....jAhANam TOL...
UHUHUHUHHH....

ok LA dR aQ wat Citer SEdih LagI PJG leBar, AQ nK smBG liK entri Aq nier....
Hope sudi-sUDilAH kEkOwG BaCa ENTri Aq Nier..
x BaCa MaKa x KEnaL lAH Awek CuTE nIEr
(T'perasan sudah)

1. norzaimira adalah nama yg TELAH DIberiKAn pada AQ oleh parents Aq
atas sebab apa aq pun tak taw la....tapi mak aq ckp ia diberi oleh ayah..
apa makna aq pon x taw la....apaleh wat time jer ler...
MIRA adalah panggilan MANJA aq(MANJA la sangat mcm MIRA IEDORAKAN)...
tapi Sejak aq ada FB Banyak member yg panggil UCUK_NOR(NI lagi manja kan)
eheheheheh apa pon aq tak kisah janji ada nama... 

2. umoq AQ 24 TAhun tapi 29hb nier gEnap LAh UMOQ aq 25tahun...still young ok...
STILL can enjoy (astaghfirullah al-azim)uhuhhh zaman skunk ni x ada ms nk enjoy dah..
dah kena wat2 bTAUBAT bkn tahu BUAT ....
OPS sblum lupa, nnti nk masuk jer 29hb 12 ingat2 la nak bg saya ni hadiah....uhuhhh 
HOPE TAHUN NI DAPAT BANYAK HADIAH HARI JADI

3. aq ni Anak P'tama Dari 7Org aDIk b'ADIK  Sama EMAK 
& Anak ke2 dari 9 adik B'aDik SAMA ayah..
AQ syUNk faMIly aq....kadang2 aq rasa rumit n m'YUSAHKAN 
tapi aq ttp syg dowg lbih dari diri aq..waLauPon dOwg X mgerti n FAhAAM aq..
alwayz love them very much...
4. aq x leh hidop tanpa LAPTOP Aq tapi apa leh buat semua dah jahanam
my HUBBY ckp mbazir jer betol kan koz nanti nak beli baru juga...
masalahnyer biler aQ Leh DApat yg bARu tuer....
aQ BAru jER pIKIr naK BeLI notebook UTK wAT Hantaran Kawen nanti...
pLEZ HElP me....Now i just use MY MOM COMPUTER......Sgt myakitkan Ati n JiWa RaGa...
(ada sesapa sudi belikan @ bagi saya laptop yg baik punyer ker....)ehehehheh tak malu lak aq ni..
juz kidding but still ok if i can get a new laptop.....

5. nIEr la Paling AQ x Gemar dLm hIdUp Aq nIEr.....aq nIeR CEPAT MARAH...
BAK kata org pANAS bRAN....bIlA Dah MELEtop MalU sENdiRi...
Serious Nyer MalU Lak tUer, mYesaL tU X aDAlH....
MalU gIler tU Mmg La, smPai x Leh NK tngOk MuKa OwG yG aQ MaRa tuer...
(daRI ITU Aq mULa BelJar untUK mJdi SOwnk Yg P'yBAR)...
aLHAMDuLIiLLAH Skunk Aq dah Kurang Cikit PaNas BaraN...
X leh nak Buang Habiz sbb tu bkn la MIRA....

6. iNSyALLAH akan mJadi tunangAN mohd RIDZUAN awal bulan 8 Nier 
DAN mjadi suri hati nyer awal BULAN 2@3 Tahun Hadapan...
(doa2kan la tercapai impian murni saya nier yerk)

7. aq ni seorg yang setia pada cinta..
serious tak tipu der,selagi p.we aq tak curang aq leh time kekurangan dia
walaupun ada yg datang lebih baik dari dia...
i juz love him everyday.eveytime n alwayz him (mohd ridzuan)

8. aq x leh time kalau owg mgata aq belakang2 n 
aq x leh gak time owg ngutuk aq dedepan aq..
aq lagi suka owg tu cakap cara belapik apa yang dia tak suka dengan aq
koz klu la aku sentap dgn kekata dier abiz la dia kena kutuk dgn aq lak...
nak kena leh la cuber.....ehehehhehehe ;p
x mau,x mau, x baik gado....

9.aq suka dengar lagu dari kecik hingga besar tak leh nak buang tebiat nier..
aq suka layan semua jenis genre lagu yang leh masuk ke dalam halwa telinga aq nier...
dulu waktu sek aq duk asrama aq x leh tinggalkan walkman aq
(zaman tu mana ada telipon @mp3@ipod@bnda2 yg canggih mcm skrung nier)
klu kn rampas jer walkaman tu aq akan beli baru....smpai cik aq jemu nk rampas
n aq paling rapat dgn cik displin desebabkan perangai pelik aq ni...
tapi cik aq ni sayag aq ok not hate me....
tapi dizaman sekarng aq suka download lagu, dengar sampai jemu,
lepaz tu simpan sampai nk meletop hard disk aq nier...ahahahahah
dah leh wat kedai masuk lagu ker handfon @ mp3 @ burn cd...
skunk penyakit aq dah b'jangkit kpd adiq2 aq.lagi terok kot dr aq.
10. sensitif la jg....cepat touching...tapi suka nagis kat hubby kita jer..
sebab dia tak suka tengok kita nangis jadi dia akan pujuk supaya aq x nangis lagi..
11. suka lepak kat umah jer....
entah la aq rasa semak berjalan tak tentu hala tuju 
dan ditempat yg dipenuhi org....tapi ada masanyer nak juga la berjalan2 cuci mata.. 

12. my peberet color is blue n red...
tak taw la naper tapi mmg blue n red selalu menangkap biji mata aq nier...
eheheheheh jadi baju aq sll banyak kaler ni ler...

13.aq suka no.2 kerana tak SEMESTI NYER no. 1 tu best...
Biaq kita No.2 Tapi kitaa b'jaYa...

14. aq suka tengok cite genre romantik (so sweet),funny (leh gelak sampai kering gusi la)
horror(terkejut den dibuak nyor bilo antu tu kuar)  

15. x lupa juga aq ni penyanyi yg tak asing lagi dikalangan adiq beradiq aq koz 
aq nyer sore lagi sedap  dari dowg(juz kidding)
mmg peberet melalak...kalau ada masa kitowg akan g karaoke bersama2...
adik aku dah dijangkiti virus menyakitkan tekak nier....
LOVE KARAOKE AT ADALAH....... 

16. uhuhuhhh aq paling takut tempat tinggi koz aq ni gayat sangat,gayat yg tak terkata..
bak kata ada sepupu aq DD:- APAlah k.mira ni BESAR jer TAPI takut TMPT TINGGI..
ni sewaktu aq NAIK IOI malaysia di titiwangsa...

17. x lupa juga aq ni seorg yg  suka mbaca...
dulu waktu sek rajin la layan novel, aq leh habiz kan novelyang tetebal dalam 1hari @ 1hari setengah..tanpa wat benda lain juz makan minum tido n mandi jer...
tapi sekarang aku lagi minat nak baca buku2 agama,motivasi yang mbimbing aq n mberi aq semangat dlm hidup aq nier..

18. aQ SOWNG YG PANTANG DICABAR....
aq leh jer wat kejer giler biler dicabar..tapi sekarang aq cuba cool biler dicabar..
tak nak dah wat keje giler...

19. aq suka g shopping gedget terbaru d pasaran...sekarang ni akan ngah usha2 
handfone blackberry yang terbaru.....aq minat giler tepon tuer....what do u think ok tak??
tapi aku minat giler benda2 yg berkenaan dgn gadget nier....

20. aq nier owg nyer simple n sempoi jer....
tak minat over2 sangat...mengelikan.....
21. citer-citer aq duluialah nak jadi doktor n sekalang aq nak jadi 
businesswoman yang berjaya tapi still blom ada modal untuk memulakan biz
yg myakinkan....
22. klu boleh aq nak sambg belajar lagi utk ambil degree tapi tak dapat diteroskan
atas sebab2 tertentu............tapi insyallah bila tiba masanyer
akn aq capaikan gak impian aq ni...doa2 kan la yer..
tapi aq doakan adik aku akan sambung hingga ker peringkat yg lebih jauh dari yg aq impikan..
amin....

23. akhirnya sampai juga yang ke  23..ponik den pikir kan dah....
tapi apa yang pasti aq suka berkawan dan aq arap kowg dapat kenal aq dgn lebih rapat
jgn takut untuk kawan dgn aq...
kalau dah kawan dgn aq korg akn rasa aku ni funny sangat n seorg yang sangat jiwang taw...

eheheheheh love u all....
sapa yang rajin tu leh la sambung untuk menceritakan 23about ur self...
aq x taw la nak tagged sapa....
ehehehehhe ;p



AwEk cUTe, UcUk_Nor
LoVe u'ALL

   
   
  

No comments:

Recent posts

 

Blogger news

Blogroll

About