Pages

Saturday, November 27, 2010

Kisah aku YANG KE-2

>>>Tetiba lak akU Rasa nak wat CITER nier.....>>>
 Aku tak taw la nepr, tapi lepas aku ada baca satu artikel kat FB tentang emak n dengar lak lagu MY mOTHER... kata2 dia wat aku syahdu jer....ehehehehhe :p
tetiba rasa macam nak hemohemo jer..tetiba ingat mak aku kat kg lak
..lawak jer rasa..aku suka dok sesorg sebenarnya.....
eheheeheh :p
masa aku darjah satu aku kena duk kg koz kakak aku tu duk kg jadi dorg kata nak bagi adil la kan...
aku accpet jer la walaupon sebenarnya not...terima jer la....aku tak suka langsung...tapi accept sampai darjah 3 duk kg sebab last2 tu la telinga aku bernanah sebab cikgu piat selalu....(aku masa kat sek suka tidur dlm kelas tu la psal jadinyer)sampai cikgu panggil aku beauty sleeping...so sweetkan this panggilan.,,

after that aku sekolah agama...mak antar duk asrama dari darjah tiga...... memula rasa macam my parent macam tak sayang jer, tapi esbenarnya mak nak aku hidup berdikari koz aku adik beradik ramai...tak terhandle dier nak jaga..... bila aku dah masuk form 1 ayah bagi pilih nak sek kat mana, aku tetap nak pilih sek agama...walaupon hakikatnyer AKU ni nakal sangat n tak baik pon...pemalas sembahyang n memacam la....
nakal sangat....aku waktu kat sek tu....macam2 aku buat...buli budak...alah buli tak ganas pon...buli memanja jer.tak adalah sampai minta duit atau pukul atau suruh basuh baju...juz buli sakat2 jer....

abiz sek rendah ayah antar duk kg balik... sek agama kat kg dgn adik aku atai...
aku tak suka lagi la...macam2 hal la n then lari dari kg balik kl naik ktm...ayah jar k.liza tapi aku yang pandai naik ktm....selepas tu baru aku di hantar ke sek agama kat sg limau dalam kedah...tapi siap sek aku mmg suka tido dalam kelas but i'm clever girl taw....
lepas mak n ayah cerai aku sek sek agama kat kota kuala muda, kedah lak......situ la hidup aku makin nakal sangat sampai lah kena bung asrama after that tak g sek n berhenti la sek...
ni mulanya kisah aku duk PONDOK P,.TEH
(iLOVE THAT PLACE)....RINDu sangat zaman kat ppondok...sesangat taw...
rasa nak di ulang lagi....smpai sini....esok atau lusa aku dah start nak update blog aku hari2....
 love u all///
muaahhkz :P

awekz cute
ucuk_nor85

1 comment:

CaHaYa H@TiKu said...

nampak sgt kak miera rindu sgt skolah pondok kan... ;)

Recent posts

 

Blogger news

Blogroll

About