Pages

Tuesday, June 1, 2010

NOW aku Dah START Busy////

FIRST sekali aku nak ucapkan ribuan terima kasih kat my sis dua org nier: ATAI & G-RAH yang sudi memulakan pembikinan blog nier...tanpa bantuan dowank yg mmg tak ada keje sewaktu cuti2 sem nier tak kan wujud blog aku nier....bkn tak reti tapi malaz,biasalah tukan ayat2 skema org tak reti mcantikan blognyer.
dah seminggu lebih blog ni dicipta dan baru arini aku start mblog...........jadi aku akan cuba updated cerita sensai yang bloh mbuat kowg sudi nak baca n menanti apa yang akan aku berikan.......
        tak SaBar UTk MeNAntI ari EsOK utk UpdaaaaTE StOry BARU......
                 THAT'S ALL, ThAnk YoU......


p/s: jGn Lupa KaN bLoG sAyA niE tAW.... :P

AwEk cUTe, UcUk_Nor
LoVe u'ALL

No comments:

Recent posts

 

Blogger news

Blogroll

About