Pages

Friday, March 29, 2013

time to make PASSPORT

SGT MENGECEWAKAN KERANA DH DATANG LAMBAT coz agt ramai yg nk buat passport.x tahu la kenapa ramai sgt yg buat passport ni.yang amat mengecewakan services dari pej imigresen mcm dh tak ada pekerja.pekerja2 mereka pun not effective.laju la sikit buat kerja tu patutnya.dah taw ramai org yg ko terhegeh2 tu kenapa.bkn salah kitorg yg menunggu,sapa suruh korg buka 2kaunter jer sesangkan korg ada 13biji kaunter.very upset with imigresen malaysia.plese be more effective.dont make we like this kerana kitorg juga ada keje yg nk dibuat @ lakukan.


Wednesday, March 20, 2013

thanks to PAPA

Baju baru HANNA UZMA for WEDDING uncle HAFIZ & aunty AKMA.SWEET x HANNA Uzma.


Recent posts

 

Blogger news

Blogroll

About